February 20, 2011

HARI BERSAMA MEREKA

update.update.update


fuh~ hari aku rse sgt penat+enjoy+bahagia+pancit+haus.
hahaha. yg last tu ape yg aku tgh rse skrg ni.
*ok da ilang haus. bru je balik dr pali. kebetulan pulop kami=aiman+putri+aku paki baju same. wee~!

mcm makhluk DIGI x. hehe
mcm2 aku wat hari ni.
harini hidup aku bermula seawal jam 7.00pagi
sampai la ke mlm aku x tdo lgi.
*tp aku da tdo la pas maghrib td an. 
da solat sume bru la semngt nak update blog ni. hehe :D

bgun pg je badan aku da de kt court volley.
haish~ ape lagi memv0lley la pepagi buta tu an.
buta la sgt klu start kol 830 a.m. ish3
ye ye je semlm dwong propaganda lepas subuh tros trun. ngeng betol.
aku excited g maen sbb k.tna dtg 6th and tdo bilik aku.
dye dtg sebb  school yg dye tgh jd guru ganti tu bebudaknye sume balik umah.
so, xde ramai org kt sne. dye pon dtg la melepak kt cni.
penat2 maen tu dwong ade rancang nak p me'roti lan' kt pantai dalam
tp aku x ikut la sebb aku de plan len dgn kwn2 medic aku.
*kawn2 la sgt kuar ber-3 je pon. 

*selingan :: alaaaaaaa da 20 february. aku nk cte sal 19 february.
hurm xpe la. korg phm2 je la ye. ades~

lepas men volley pagi tu.
aku kuar dgn putri n capet naek kereta. g mid je pon :P
akak aku rajin nak ikut. sebb dye kata nak g tgk2 baju juga.
igtkn kuar sorg2 last2 kuar gak dgn si kemek a.k.a kimi
smpi2 je ktorg jalan2 la. tros g beli tiket wayang. guess what!??!
ktorg tgk muvie "the mechanic" kol 1.25 p.m
ktorg decide nak mkn lepas muvie.
pastu ade la hmba ALLAH ni. x sabo sgt. da KEBULoQ katanye.
ape lagi temankn la dye melantak kt mcD tu. ades~
beli da la x beringt. nak extra fries satu di belinye dua. *hape daaa~
*ttbe terigt kt pali td dgn faiz lokman aiman alip. betapa blurrnye minah ni. :P
mase tgk wayang ni bole plak aku mengantuk an. starting dye mmg bosan gle. 
ble nak part tgh2 tu still aku x rse segar. ngantuk gilerrrr~
hampir terlelap gak la. haish~
mne x nye semlm tdo kol 3 lebeyh. pastu bgun kol 7 pagi x tdo2 lagy smpi la tu.
ble dpt kerusi sedap dlm wayang tu. peluang keemasan.
tp aku x tdo la. sia2 je beli tiket wayang.
bole plak mse nk g tgk wayang tu jmpe dak 1st year---> lokmanhakim ngan ganyu
dan dan je lepas duduk kt seat dlm wayang tu. nmpk pula si nisa' batch kite tu. dgn madn0r dak pasum. klu korg2 yg pasum ni igt la kot kt dye ni. huhu

selesai je wayang g solat dulu
pastu makan.  igt nak g men bowling dulu sebb masing2 mcm xrse lapar sgt. 
tp bowling kne tggu dlm 'waiting list'
arghhhhh malas la nk tggu ni. so, g la melantak
ni part yg paling best n ni la the main reason ktorg kuar bersama.
sebab capet yg baek hati lg pemurah bersedia nak blnje aku n puput makan NANDO"S. weee~
*syukur2 ade sugar daddy baru. hehe













thanx sugar daddy. :P
pastu dwong g la beli yang 1/4 chicken tu. bole plak amik yg extra-hot. mmg hot gle la aku rse an. smpi meleleh air mata aku (SIKIT je taw). sob3 TT______TT

da sedap2 mkn. nanges~ bgus la tu. ish2.
terharu senanye capet bnje. wee~
seusai makan<----cewah ayat. :P
ktorg nk g men bowling . tapi tapi tapi~
FULL giler.. sedeyh klu g weekend ni. mid je pon. aku xphm la asal tyme weekend je ramai pulop org nak mai mid tu. ades~
tapi x pe la x kesah. jam pon da pukol 5 ptg cmtu. 
so, ktorg decide nak balik je teros. xtaw da nak wat ape. huhu
haaaa~ lupe da nk bgtaw. smbil2 tu ktorg teman la capet nk g beli belt dye. tp setiap pelusuk kedai da tinjau
tapi still dye x jumpe belt yg dye berkenan. ish2. jd laki pon susah. XD

sampai2 kolej je. terjojol muka izzah n k.tna x g trun men volley lgy. 
igt aku da lambt. ngupe2 nye dwong pown 2x5 je. hahaha
aku pon siap2 la nk g men dgn perot penuh ngan NANDO's tu
smpi court je... WAAAA~~~~~
bayk nye mknn. hehe. dlm hati nak melantak sume yg ade
tp perot aku x mengizinkan sbb da full habes la.
seyes byk gle mknn. dgn mamee, bihun, kacang, sandwich, air strawberry
and yg paling penting ade KEK!!!!! hehe
kek ni nak smbut bday AEMAN RUSLAN.
hepi bday si budak yg da tua. huhu.
*wish :: moga cepat gemok ye. hahaha








bday cake yg ke-22 tahun.
paling kagum dgn dri sebb aku x sentuh satu pon makanan yg ade. percaya tak. haha.
percaya lah sebb mnde ni betol. perot aku da x larat nk trima mkanan da.
sedeyh~ nak tapau tapi tidak mengapalah.

lastly, nak wish kt AEMAN EZZAT WANDENT
sbb menang naib johan 8thplorace.

congrates~
aku dgr korg bole dpt 1st place. tp sebb wan da cramp habes sampi x leh bgun.
so x leh la nak laju an. xpe la. bukn rezeki korg kali ni.
tp still rm500 tu. open table cepat!!! hahaha
*makan je aku igt. lalalala~

-seronotseronotseronot-

8 comments:

shahdattul mawarni indahwan shahputri said...

kebuluq la aku kannn????

umi.farhana said...

hakhakhak. mmg kebuloq pon hang tu :P

F@!Z said...

hmmmmm

umi.farhana said...

hmmmm<---dato' ade masalh ke. :P

shahdattul mawarni indahwan shahputri said...

dato' touching. sebab kite punyer sugar daddy yg baru!

umi.farhana said...

betol2. jom la dato' nt kte kuar same ye. mcm ni juga. XD

~terataibungaindah~ said...

eh eh... cm kenal je gmbar tu.curik~ ahahha

btw thanx malayan kte. <3

umi.farhana said...

hehe. na wat cmne gambar best. :)