February 22, 2011

ceritera K.A.M.I. XD

hurm. mcm mne la aku nak mulakan bebelan aku tuk hri ni ek.
ok. cm bese la kan hri ni kelas start kol 8 pagi. 
cm bese la. xkan xtaw kowt medic ni cmne. tiap2 hari klas 8-5
erk.. tipu je ni. auta semata2. haha
luar biasanye hari ni. aku menapak g klas dr 1st. nak taw knpe!?!?!
sebb mlm b4 tu aku g 1st study n lepak2 sne jap.
tukar angin la katakan. XD
msty korg nak kata aku buang tebiat an. snggup menapak dr 6th ke 1st semata2 nak study.
xkn kt 6th pon x ble. hurm~ ade plak aku kesah ap korg nak kata. 
yg penting ble kt sne aku bole focus study.
mlm tu aku rse penat gle nak balik 6th semula. so aku decide la tdo sane.
amik ko. terpakse menapak dr 1st tu g lecture.
mmg xkn la aku nk wat lagy. snggup balik tgh2 mlm buta ke 6th dr menapak pagi2 g klas.
dgn panas dan penatnye. adeh~
*seb bek la aku x dok 6th. lalalalala~

sebenarnye aku nak cte bnde yg paling luar biasa terjadi hri ni.
dengan sahabat2 yg luar biasa dgn otak2 dan cara pemikiran mereka yg SGT la LUAR BIASA. :P
seramai 12 org pelajar medic telah dilaporkan berfoya2 ke summit.
huh~ tu la ktorg. aha. best gilerrrrrrrrrrr an
ktorg bantai men bowling 4 game dgn hanya RM10 je wa ckap sama lu.
berbaloi-baloi. ngee~
ktorg men dlm tgh hri cmtu la. dgn perot yg *kreuk kreuk tu. hurm mmg telan bola bowling je la ktorg ni
ade la beli ape yg ade kt bowling centre tu.
mse men ni plak. mcm2 gaya ade. mule2 sume LEMAH!!!!!!
termasuk aku gak la. yela. xdpt momentum lagi an.
masuk game ke-2 huh~ pe lagi masing2 tunjuk taring la. tp ade jugak yg maseh x berubah2 tu.
masuk pule game ke-3 dan ke-4. hamek ko mak!!!!
sume da wat gaya bebas da. dgn baling celah kangkang la <---mcm nasi kangkang da~
ade yg tolak je bola la. ade yg sampi menyembah lantai la.
paling aku noob men tgn kiri ar. x lepas je. asik2 masuk longakang. depress aku =.=''
haa~ nak bagitahu. org yg paling NOOB sekali ialah putri. lalalala~
dye x men pon sebab dye paling noob la. hahaha
*suke ati aku je kutuk dye ni. sorry put. nt aku dtg bilik pujuk hang na~ :)
lepas maen ape lagy sesi bergambar la pulop. :P
ktorg mmg x kan lepas dr sesi ni an. masing 'hantu bergambar'
lalalala~ mcm2 aksi ade. hehe

habes je membaling bola guli besar tu.
ktorg g la melantak n solat sume. tempat ktorg mkn tu da la depan je dgn kaunter beli tiket wayang.
pastu suare2 yg rse cm nk melepak lgy pon mencadang kan.
"tgk wayang jom!!!"
cte ap!?!?! "the sanctum"


laju je korg menjawab an. siap tahu lagy kol bpe next show.
aku plak rse cm nak balik sebab da penat. tp layan kan aje dwong ni.
seb bek la aku x tdo tgk cte ni. tiptop gle cte neyh. 5 star gak la wa bole bagy.
mcm mana x ngantuk sebab mata x berkelip tgk si joshua yg sgt TOUGH n CUTE tu. hehe
*ok mode da gatal balik da. erk. suke ati aku la. :P




cte ni seyes best. x rugi  klu korg tgk. XD

lepas layan joshua. keluarla. maseng dgn komen maseng la kan.
aku pon str8 la g ngadap tuhan tok solat asar.
seusai mngerjakan ibadah wajib tu.
aku dgn selamba dan confident-nye. menuding jari (yg agak dekat la jarak jari aku tu dgn muka) ke arah 'aiman'. dengan berkata, "eeeeee~ lambat!!!!!" 
opppppsssss.
baru aku sedar aku salah org. ces~ dgn gaya lipas kudung aku melarikan dri.
bole plak aku salah org. =.=''''
tula lagho sgt usha joshua. hehe
*seyes malu gle tahap gaban rse cm nak g lompat kebawah and tikam2 dada nak ilangkan kemaluan yg teramat tu.
pastu bole plak budak2 ni pakat gelak kn aku kaw2 punye. maloooooo la weyh!!!!


"xpe umi. ok tarik nafas dalam2 hembus...
fuuhhhhhhh~"


ok. da hilang da rse malu. pastu bole plak dok pk ape la mamat tu pk sal aku.
hurm~ klu dye x dgr kan bagus. kalu dye puji2 kau pon bagus gak
tp klu dlm hati dye gelak kaw2. kutuk aku. 
alhamdulillah la dpt pahala an. :P


hurm. tuje la mnde luar biasa yg aku buat bersama sahabat2 yg luar biasa dgn perangai yg mcm biasa tp ble  pk da luar biasa jd la kami kanak2 luar biasa. yeah!!!
*erk. cm da nak ngarut je aku ni.
ok smpi sni jela. seyes penat gle~
mne x nye bantai men bowling sampi 4 game. campur gelak2 aksi terlampau sume.
penat la. balik2 je aku teros tumbang. bole plak tyme aku buka baju nk siap2 sume.
tgn trse kebas. sume ni gara2 aku amik vaccine hep B. :(
tambah spoil mood plak. bole plak korg dua mesra kt fb tu.
nak show off la yg korg da bahagia sekarg.. ok aku mmg doakan kebahagian korg
tp tolong la. hal rumahtangga keep it private la.
xpasal2 wat aku emo and jeles. huh~
full stop la umi oi!!!!
td kt atas kata "sampi sini je la" tp ko sambung la pulak. ades~
ni la dye kalu janji melayu. <---tetibe je. xde knemngena langsung :)
 this is U.S.
mse dlm wayang. :D
p/s::nt aku tambah gambar sebb belom upload lg pic dr fon. n kwan2 aku pon x upload lg gambar tu sume. so, sabar la. nuntikan nye yeWWWWWWW!!!!!

5 comments:

shahdattul mawarni indahwan shahputri said...

aku ta NOOB la!! aku cume segan jew..
ye la..ili kan HEBAT. walaupown kowg sume LOSER, aku ta na la jatuh kan KEMALUAN depan ili! =P

(hebat ta alasan aku??)
cam dak medic ta???? hehehehe~

ceritaKita said...

haha.. funny..

umi.farhana said...

putput. ko mmg noob ok. seloser2 capet pon. ko lg noob. lalalala~

ceritakita. :))

F@!Z said...

pape hal pun ak tetap POWER

umi.farhana said...

erk. xsepower ili kowt. :P